One Family

Onze accomodatie is weliswaar gesloten.
Op pagina vind je van alles om je op afstand te blijven
motiveren en inspireren.

Onze accommodatie is momenteel gesloten, maar we gaan jullie op afstand blijven begeleiden en inspireren!

We hebben de 'Basecamp Online Family' opgericht waarbij we jullie gaan voorzien van work-outs en lessen om thuis te bewegen en aan je gezondheid te werken.

Doe je een work-out mee of ben je zelf op een originele manier aan je gezondheid bezig? Laat het ons weten door ons op social media en motiveer zo mee andere Basecampers en vrienden!

Veel plezier!

Team-Basecamp

Interesse in een gratis proefweek?

Met een proefweek bij Basecamp kun jij zelf ervaren of Basecamp bij jou past. Laat je gegevens hier achter en de proefweekvoucher ligt voor jou klaar bij de receptie. Wandel dus binnen wanneer jij wilt! Geheel gratis.


Vragen of opmerkingen? Laat het hier achter:

VIRTUAGYM

Workouts voor thuis

In onze app hebben we bij onder Workouts diverse workouts geselecteerd die je thuis prima kunt doen. Zo kun je spierversterkende oefeningen doen of lekker een uurtje yoga. Voor liefhebbers die buiten willen sporten hebben we een bootcamp-Workout geselecteerd. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om thuis een aantal aerobicslessen virtueel te volgen door op onderstaande link te klikken

Hoe kun je de Workouts in de app gebruiken:

  • Open de app van Basecamp
  • Selecteer de Workout die wil wil gaan doen
  • Druk op plan deze Workout
  • Selecteer eenmalig of herhalend, eenmalig kun je meteen starten. Als je op herhalend drukt, kun je het aantal weken selecteren dat je de Workout wilt doen. Vervolgens selecteer je de dagen die je de Workout wilt gaan doen. Plan de Workout
  • De kalender wordt geopend. Dan kun je zien op welke dagen de Workout gepland staat;
  • Druk op de datum en open de app, je kunt trainen

Download de Basecamp App (iOS)

Download de Basecamp App (Android)

YOUTUBE

Jouw vertrouwde instructeurs
LIVE via YouTube

Vanaf heden gaan we elke avond (ma-do) een LIVE les aanbieden op YouTube. Dit doen we vanuit jouw vertrouwde locatie bij Basecamp en is te bekijken waar je ook bent via computer, tv of telefoon.


Ga naar het YouTube kanaal

jouw uitvalsbasis voor
een fit en gezond leven

FITSNACKS

Gratis toegang tot tv zender met online lessen

Het platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld. Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform.

Wil je hier gebruik van maken? Vraag onze clubcode op via mail of whatsapp.


Ga naar Fitsnacks.tv

FITNESS-O-THEEK

Jouw vertrouwde materialen thuis gebruiken

Thuis sporten, we maken er het beste van. Maar vaak mis je toch wat materialen. Omdat de materialen van Basecamp door de sluiting niet gebruikt worden, gaan we het voor leden mogelijk maken deze te lenen.

We hebben veel materialen, maar zeker niet genoeg voor iedereen. Daarom moet je kiezen. Maar je kunt tussendoor ook wisselen (mits beschikbaar). Voorbeelden van materialen die beschikbaar zijn: XCore buis, ClubPower stang, TRX touw, matjes, kettlebell etc. De beschikbaarheid is beperkt, dus geldt op=op.

Doe je aanvraag via ons mail adres of via de link in de nieuwsbrief.


HOW online

Gratis toegang tot tv zender met online lessen

HOW at Home is een digitale omgeving waarin lessen van BRN®, XCORE® en LXR® staan. Dit betekent dat jij op welke locatie dan ook lessen kunt volgen. Het enige wat je nodig hebt is een scherm, internetverbinding, koptelefoon of speakers en natuurlijk de juiste sportmaterialen.

Wil je hier gebruik van maken? Vraag onze clubcode op via mail of whatsapp.


Ga naar HOW online

Leden over Basecamp

Leden over Basecamp

9,4

05-01-2019

Jan smeekens uit Rijen

56 jaar en ouder
Doet Fitness training, Spinning,

" Ik ben er heel tevreden en na afloop een bakje koffie gratis is ook heel gezellig "

8,9

14-12-2018

Ben uit Rijen

56 jaar en ouder
Doet Spinning,

" Ik kom meestal op de maandagavond en op de zaterdagochtend meespinnen en in het winterseizoen als het buiten slecht is ook op de donderdagavond, de vrijdagochtend en op de zondagochtend. Ik spin al va... "