Visie

We willen allemaal een gezond en fit leven leiden. Maar veel mensen geven aan dat ze geen tijd hebben om te sporten naast de drukke dagelijkse verplichtingen. Werk en het gezin komt vóór sport, dat begrijpen wij bij Basecamp. Gezonder leven en méér sporten, het is lastig dit vast te houden. Het grote probleem zit in het behouden van je motivatie. Sporten met een visie, zodat je altijd even dat uurtje tijd weet te vinden om jouw doel te bereiken.

Bij Basecamp staan we voor een geloof. Een visie. Alleen op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat we dromen kunnen verwezelijken. De sportschool van de toekomst in Rijen. Dit is waar wij in geloven:

  • De kracht van samen sporten
  • Dat jouw gezondheid bepalend is
  • Dat fitness ook gezellig kan zijn

Visie Geloof Basecamp
Basecamp gelooft in samen zijn

Wij geloven dat
de kracht van sport zit in het samen zijn

Bij Basecamp staat het samen zijn centraal. Samen bereik je meer, in een kortere tijd, vooral op het gebied van sport. Wij geloven dat het er toe doet hoe én met wie je traint. Een plek waar de coaches jou bij naam kennen en weten wat jij wilt bereiken. Geen ongemakkelijke sfeer, maar juist een plek waar het fijn is om te sporten én waar doelen bereikt worden. Samen gaan we hier voor zorgen.

Wij geloven dat
je gezondheid bepalend is

Wij geloven dat juist jouw gezondheid een cruciale factor is voor de motivatie om te sporten. Gezonde mensen halen meer uit het leven. Bewegen is essentieel voor een goede gezondheid, maar we doen het te weinig. We zitten veel en eten niet altijd even gezond. Dit maakt dat beweging steeds belangrijker wordt. Hier willen we wat aan doen. Jouw gezondheid staat altijd centraal. We willen jou in beweging krijgen en jou helpen meer uit het leven te halen.

Gezondheid is Bepalend Basecamp
Sport is Verslaven Basecamp

Wij geloven dat
fitness gezellig kan zijn

Bewegen is niet alleen erg nuttig, maar het kan en moet ook erg leuk zijn. Veel mensen voelen zich ongemakkelijk of onzeker tijdens het sporten. Bij Basecamp hoef je daar in ieder geval niet bang voor te zijn. Een plek waar het fijn is om je vrije tijd mee te vullen. We gaan je verslaafd maken aan sport, zodat jij altijd de motivatie en energie hebt die hiervoor nodig is.