Jouw dagelijkse portie kracht, rust en balans

Yoga & Pilates lessen

Werken aan jezelf, sterker worden en meer controle over je lichaam krijgen. Elke dag een les met een ander accent, speciaal voor jou.

Vind je balans in de Yoga studio lessen

Wil je tot rust komen? Of juist werken aan de controle over je lichaam en je flexibiliteit? Bij de Body & Mind lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal en maken we je wegwijs in houding, beweging en ademhaling.

De volgende lessen bieden we aan (klik voor meer info):

Een krachtige, intensieve en tegelijkertijd rustige les met klassieke hatha yoga houdingen en dynamische series. Ook is er tijd voor meditatie ademhalings oefeningen. Een uitstekende les voor zowel beginners als gevorderden. Er is aandacht voor de filosofische achtergrond van de verschillende technieken. Houdingen worden over het algemeen wat langer aangehouden.
Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coordinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.
None
Yin Yoga is een helende les op een rustig tempo waarbij we minstens 3 minuten in een zittende of liggende pose blijven. Deze vorm van yoga creëert meer ruimte op fysiek, energetisch en emotioneel niveau, het brengt flexibiliteit en openheid in wie we zijn. We focussen ipv op de spieren op onze dieperliggende bindweefsels, om ze sterker, elastischer en gezonder te maken. Ook de organen krijgen hun heling, via de meridiaanlijnen. Tijdens de Yin Yoga les is er ook telkens een moment van zelfreflectie, mindfulness of meditatie. We leren meer focussen, accepteren wat er is, minder oordelen en komen zo tot een diepere staat van rust en geluk. Zowel voor beginners als gevorderden.

Interesse in een gratis proefweek?

Met een proefweek bij Basecamp kun jij zelf ervaren of Basecamp bij jou past. Laat je gegevens hier achter en de proefweekvoucher ligt voor jou klaar bij de receptie. Wandel dus binnen wanneer jij wilt! Geheel gratis.

Yoga & Pilates Groepslessen

Jouw dagelijkse portie
kracht, rust en balans

Vind je balans

Wil je tot rust komen? Of juist werken aan de controle over je lichaam en je flexibiliteit? Bij de Yoga Y^Pilates lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal en maken we je wegwijs in houding, beweging en ademhaling.

Wij hebben altijd een training die bij jou past!

Welke les past bij mij?


Wij zijn pas tevreden
als jij dat bent

Wij geloven dat bewegen een essentieel onderdeel van de week is. Met een fit en gezond lichaam haal je meer uit het leven.

Pas tevreden
als jij dat bent

Wij geloven dat bewegen een essentieel onderdeel van de week is. Met een fit en gezond lichaam haal je meer uit het leven.