(Hot) Yoga en Pilates lessen in Rijen

Yoga studio

Voor mensen die zelfstandig willen werken aan hun
fitheid begeleid door professionele instructeurs.


Vind je balans in de Yoga studio lessen

Wil je tot rust komen? Of juist werken aan de controle over je lichaam en je flexibiliteit? Bij de Body & Mind lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal en maken we je wegwijs in houding, beweging en ademhaling.

De volgende Yoga studio lessen bieden we aan (klik voor meer info):

Een krachtige, intensieve en tegelijkertijd rustige les met klassieke hatha yoga houdingen en dynamische series. Ook is er tijd voor meditatie ademhalings oefeningen. Een uitstekende les voor zowel beginners als gevorderden. Er is aandacht voor de filosofische achtergrond van de verschillende technieken. Houdingen worden over het algemeen wat langer aangehouden.
Hot Yoga is door een splinternieuwe Yogazaal bij Basecamp mogelijk. Hot Yoga beoefen je namelijk in een ruimte van 40 graden. Door de hitte zweet je sneller en voer je sneller afvalstoffen af. Ook verkleint het de kans op blessures, omdat het bindweefsel en pezen soepeler worden. Uiteindelijk gaat je hartslag omhoog, waardoor je natuurlijk weer meer calorieen verbrandt. Yoga speelt vooral in op het energiesysteem en het zenuwstelsel, en dat zonder jouw lichaam te zwaar te belasten. Jouw lichaam krijgt op deze manier de kans om te ontspannen, te herstellen en op te laden.
None
Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coordinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Interesse in een gratis proefweek?

Met een proefweek bij Basecamp kun jij zelf ervaren of Basecamp bij jou past. Laat je gegevens hier achter en de proefweekvoucher ligt voor jou klaar bij de receptie. Wandel dus binnen wanneer jij wilt! Geheel gratis.


Vragen of opmerkingen? Laat het hier achter:

(Hot) Yoga en Pilates
in Rijen

Werken aan balans
met de beste docenten?

Vind je balans
in de Yoga studio

Wil je tot rust komen? Of juist werken aan de controle over je lichaam en je flexibiliteit? In onze lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal en maken we je wegwijs in houding, beweging en ademhaling.

Lessen in de Yoga Studio:

Wij zijn pas tevreden
als jij dat bent

Wij geloven dat bewegen een essentieel onderdeel van de week is. Met een fit en gezond lichaam haal je meer uit het leven.

Pas tevreden
als jij dat bent

Wij geloven dat bewegen een essentieel onderdeel van de week is. Met een fit en gezond lichaam haal je meer uit het leven.