Groepslessen in Rijen

Voor mensen die zelfstandig willen werken aan hun
fitheid begeleid door professionele instructeurs.


Voel je goed in onze lessen

Sporten is goed, maar samen sporten is beter! In de lessen bij Basecamp is de instructeur er om je te motiveren en bij te sturen. De les doe je samen, zo bereik je nog meer! Of je nu komt om te ontspannen, conditie te verbeteren, voor de fun of om spieren te versterken: wij zorgen voor een fijne les waarna je met een goed gevoel naar buiten stapt.

Basecamp biedt groepslessen aan in 4 studio's (klik voor meer):

Interesse in een gratis proefweek?

Met een proefweek bij Basecamp kun jij zelf ervaren of Basecamp bij jou past. Laat je gegevens hier achter en de proefweekvoucher ligt voor jou klaar bij de receptie. Wandel dus binnen wanneer jij wilt! Geheel gratis.


Vragen of opmerkingen? Laat het hier achter:

Groepslessen
in Rijen


Wil je fit worden
met de beste instructeurs?

Voel je goed in onze lessen

Sporten is goed, maar samen sporten is beter! In de lessen bij Basecamp is de instructeur er om je te motiveren en bij te sturen.

Basecamp heeft de volgende 4 studio's (zalen) (klik voor meer):

YOGA STUDIO

Vind je balans

Wil je tot rust komen? Of juist werken aan de controle over je lichaam en je flexibiliteit? Bij de Body & Mind lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal en maken we je wegwijs in houding, beweging en ademhaling.

De lessen vinden in onze studio in een aparte ruimte zodat je niet afgeleid wordt door anderen.

Lessen in de categorie Yoga&Pilates:

Meer over Yoga&Pilates lessen

AEROBIC STUDIO

Workouts op muziek

Wil je werken aan je fitheid en hou je van muziek? Bij de Aerobics lessen verbeter je je fitheid op alle fronten (flexibiliteit, kracht en conditie). De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek om zo net dat stapje extra te kunnen.

De lessen vinden plaats in onze Aerobics zaal waar onze instructeurs jou stimuleren je helemaal te geven.

Lessen in de categorie Aerobics:

Meer over Aerobics lessen

Wij hebben altijd een training die bij jou past!

Welke les past bij mij?


ENDURANCE STUDIO

Verbeter je conditie

Wil je werken aan je conditie en uithoudingsvermogen? Met Spinning vergroot je je longinhoud, verbeter je je bloedomloop en versterk je je hart- en bloedvaten. Je spieren worden soepeler (en niet groter zoals met krachttraining!), je verliest behoorlijk wat zweet en verbrand makkelijk veel calorieën.

De lessen vinden plaats in onze conditie studio, die helemaal ingericht en geconditioneerd is om jou een lekkere les te bezorgen.

Lessen in de categorie Cycling:

Meer over Cycling lessen

FUNCTIONAL STUDIO

Atletisch fit worden

Wil je fitter worden en dit zo effectief mogelijk doen? Functionele lessen zijn samengesteld om fitter te worden zonder de nadruk te leggen op één bepaalde oefening. Met elke dag een andere routine wordt de kern van het lichaam steeds sterker en worden de spieren ook steeds meer afgetraind. Dit heeft positieve gevolgen voor de algemene gezondheid en zorgt ervoor dat de conditie ook steeds beter wordt.

In onze speciale box werken we onze functionele trainingen af, altijd onder instructie van een professionele instructeur.

Lessen in de categorie Functional:

Meer over Functionele lessen

Wij zijn pas tevreden
als jij dat bent

Wij geloven dat bewegen een essentieel onderdeel van de week is. Met een fit en gezond lichaam haal je meer uit het leven.

Pas tevreden
als jij dat bent

Wij geloven dat bewegen een essentieel onderdeel van de week is. Met een fit en gezond lichaam haal je meer uit het leven.