Groepslessen in Rijen

Voor mensen die zelfstandig willen werken aan hun
fitheid begeleid door professionele instructeurs.


Groepslessen in Rijen

Voor mensen die zelfstandig willen werken aan hun
fitheid begeleid door professionele instructeurs.


Voel je goed in onze lessen

Sporten is goed, maar samen sporten is beter! In de lessen bij Basecamp is de instructeur er om je te motiveren en bij te sturen. De les doe je samen, zo bereik je nog meer! Of je nu komt om te ontspannen, conditie te verbeteren, voor de fun of om spieren te versterken: wij zorgen voor een fijne les waarna je met een goed gevoel naar buiten stapt.

Ons aanbod bestaat uit de volgende les categorieen (klik voor meer):

Interesse in een gratis proefweek?

Met een proefweek bij Basecamp kun jij zelf ervaren of Basecamp bij jou past. Laat je gegevens hier achter en de proefweekvoucher ligt voor jou klaar bij de receptie. Wandel dus binnen wanneer jij wilt! Geheel gratis.


Vragen of opmerkingen? Laat het hier achter:

Interesse in een gratis proefweek?

Met een proefweek bij Basecamp kun jij zelf ervaren of Basecamp bij jou past. Laat je gegevens hier achter en de proefweekvoucher ligt voor jou klaar bij de receptie. Wandel dus binnen wanneer jij wilt! Geheel gratis.


Vragen of opmerkingen? Laat het hier achter:

BODY & MIND

Vind je balans

Wil je tot rust komen? Of juist werken aan de controle over je lichaam en je flexibiliteit? Bij de Body & Mind lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal en maken we je wegwijs in houding, beweging en ademhaling.

De lessen vinden in onze studio in een aparte ruimte zodat je niet afgeleid wordt door anderen.

Lessen in de categorie Body&Mind:

Meer over Body&Mind lessen

AEROBICS

Workouts op muziek

Wil je werken aan je fitheid en hou je van muziek? Bij de Aerobics lessen verbeter je je fitheid op alle fronten (flexibiliteit, kracht en conditie). De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek om zo net dat stapje extra te kunnen.

De lessen vinden plaats in onze Aerobics zaal waar onze instructeurs jou stimuleren je helemaal te geven.

Lessen in de categorie Aerobics:

Meer over Aerobics lessen

ENDURANCE

Verbeter je conditie

Wil je werken aan je conditie en uithoudingsvermogen? Met Spinning vergroot je je longinhoud, verbeter je je bloedomloop en versterk je je hart- en bloedvaten. Je spieren worden soepeler (en niet groter zoals met krachttraining!), je verliest behoorlijk wat zweet en verbrand makkelijk veel calorieën.

De lessen vinden plaats in onze conditie studio, die helemaal ingericht en geconditioneerd is om jou een lekkere les te bezorgen.

Lessen in de categorie Endurance:

Meer over Endurance lessen

FUNCTIONAL

Atletisch fit worden

Wil je fitter worden en dit zo effectief mogelijk doen? Functionele lessen zijn samengesteld om fitter te worden zonder de nadruk te leggen op één bepaalde oefening. Met elke dag een andere routine wordt de kern van het lichaam steeds sterker en worden de spieren ook steeds meer afgetraind. Dit heeft positieve gevolgen voor de algemene gezondheid en zorgt ervoor dat de conditie ook steeds beter wordt.

In onze speciale box werken we onze functionele trainingen af, altijd onder instructie van een professionele instructeur.

Lessen in de categorie Functional:

Meer over Functionele lessen

Wij hebben altijd een training die bij jou past!

Welke les past bij mij?


MARTIAL ARTS

Fight yourself fit

Wil je werken aan conditie met een goede dosis techniek? Martial arts is fysiek uitdagend en mentaal stimulerend. Je zult er echt verslaafd aan raken. Martial arts zijn echte full-body workouts waar je conditie sterk van verbetert.

Martial Arts trainingen geven we in onze Training Box. Met onze rubberen vloer heb je hier alle condities afgestemd op een goede training.

Lessen in de categorie Martial Arts:

Meer over Martial Arts lessen

DANCE

Express yourself

Wil je lekker in beweging zijn met heel je lijf? En wil je je buik-, arm- en beenspieren versterken? Met de danslessen bij Basecamp verbrand je de nodige calorieën en stimuleer je je gevoel van ritme en evenwicht.

Dans lessen geven we in onze Aerobics ruimte. Hier is alles erop ingericht om op te gaan in de lekkere muziek en jezelf helemaal te laten gaan.

Lessen in de categorie Dance:

Meer over Dance lessen

CONTROLLOGY

Actieve lichaamsbalans

Wil je een sterk en soepel lichaam? Wil je een goede lichaamshouding, stabiliteit en coordinatie? Het hele lichaam is betrokken bij de controllogy lessen, maar je versterkt vooral je rompstabiliteit. Een sterke stabiele kern vermindert de kans op blessures en is een must voor iedereen.

De controllogy lessen vinden plaats in diverse zalen, afhankelijk van de specifieke oefenvormen, altijd onder begeleiding van professionele isntructeurs.

Lessen in de categorie Controllogy:

Meer over Controllogy lessen

Leden over Basecamp

Leden over Basecamp

7,9

13-01-2019

Monique uit Gilze

56 jaar en ouder
Doet Hatha Yoga, Hot Yoga, Spinning, Yin Yoga,

" Begrijp dat het persoonlijk blijft maar zorg voor goede vervanging yoga en hou deze mogelijkeid ook op di do ochtend ook de spinning vr grt monique "

8,9

14-12-2018

Ben uit Rijen

56 jaar en ouder
Doet Spinning,

" Ik kom meestal op de maandagavond en op de zaterdagochtend meespinnen en in het winterseizoen als het buiten slecht is ook op de donderdagavond, de vrijdagochtend en op de zondagochtend. Ik spin al va... "