Vraag en antwoord

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen en antwoorden. Klik op een vraag om het antwoord te bekijken.

Wat leuk dat je iemand wil meenemen! Hij/zij kan zich opgeven voor een proefweek via de website. Als je samen een les gaat doen, vinden we het fijn als we van tevoren weten welke dit gaat zijn, zodat we een plekje reserveren.
Ja, in veel gevallen kun je je lidmaatschap bevriezen. Er wordt dan voor een bepaalde tijd geen contributie afgeschreven. Je kunt een bevriezing aanvragen door het wijzigingsformulier in te vullen. Basecamp kan bij blessures vragen om een document als bewijs voor de bevriezing.

Kom even langs bij de receptie. We helpen je graag verder.
Je kunt je lidmaatschap wijzigen door ons wijzigingsformulier in te vullen. Afhankelijk van eht soort lidmaatschap en de looptijd, kun je je lidmaatschap per direct (dat is per de eerstvolgende betaaldatum) of na de looptijd omzetten.

Mocht je willen opzeggen, dat kan door langs te komen en daar het opzeggingsformulier in te vullen en te tekenen. Opzeggen kan uitsluitend als alle openstaande facturen zijn voldaan. De opzegging is 4 weken vanaf de eerstvolgende betaling met uitzondering van de Flex lidmaatschappen. Deze kunnen per eerstvolgende betaling (tot een week voor de volgende betaling) worden stopgezet.
Onze ervaring is dat de druppels flink slijten door gebruik. Daarom schaf je deze aan bij start van het lidmaatschap en kun je bij inlevering hier geen geld voor terug krijgen.
Ga naar https://basecamp.virtuagym.com
  • Klik op club-account informatie links in de balk
  • Klik dan op betalingen
  • Vul opnieuw jouw inlogcode in
  • Klik op de facturen die je wil inzien
Bij het inloggen in je app, zie je onderaan een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Doorloop de stappen en maak een nieuwe wachtwoord aan. Log vanaf dan met het nieuwe wachtwoord in.
Wij schrijven het abonnementsgeld via automatische incasso af. De eerste betaling die je doet, is meestal een combinatie van meerdere onderdelen. Zo betaal je in de meeste gevallen eenmalige administratiekosten en je betaalt het reguliere abonnementsgeld voor de komende periode. Na deze eerste betaling, wordt er enkel per 4 weken abonnementsgeld afgeschreven. Alle info omtrent je betalingen e.d. staan in je app.
We schrijven het abonnementsgeld via automatische incasso af. Deze betaling vindt om de 4 weken plaats. Kijk in je app om je betalingen te checken. Ga naar -> Mijn Club | Mijn Clubaccount | Klik op boekingen en ga dan naar betalingen.
Het is niet gelukt om de betaling via automatische incasso bij je af te schrijven. Je ontvangt dan een e-mail met een betaallink. via deze betaallink kun je de openstaande post alsnog voldoen. Wordt deze niet direct voldaan, zal de betaling alsnog via automatische incasso geprobeerd worden. Wanneer je IBAN onjuist blijkt te zijn, ontvang je hier ook een e-mail over. Het aanpassen van je IBAN kun je zelf in de app doen.